Horeca

Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als gastheer/-gastvrouw zorg je ervoor dat gasten in een restaurant, brasserie of hotel een goede bediening krijgen en g
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Mede op basis van jouw specialistische gastronomische kennis geef je als gastronoom/sommelier passende adviezen met betr
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Houd je van koken? Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken in de keuken en gasten met een zelfgemaakte maaltijd te
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als leidinggevende bediening maak je afdelingsplannen en zie je erop toe dat je plannen uitgevoerd worden.
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als leidinggevende keuken maak je afdelingsplannen en zie je erop toe dat je plannen uitgevoerd worden.
Geen afbeelding
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als Manager party-, event- en businesscatering werk je in een afwisselende en mogelijk internationale context waarin je
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als Manager/ondernemer horeca werk je in een internationale context waarin je veel contact hebt met (internati
Geen afbeelding
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Als Meewerkend horeca ondernemer werk je in een internationale context waarin je veel contact hebt m
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Naast de basis beroepstypering is het van belang dat de Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw beschikt over coachingsvaard
Leerweg
BOL
BBL
Niveau
1 2 3 4
Houd je van koken? Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken in de keuken en gasten met een zelfgemaakte maaltijd te