Eindexamenexpositie Mediavormgever Zoomvliet College

Donderdag 25 juni 2015 -

De examenkandidaten van de opleiding Mediavormgever zijn geslaagd en willen dit natuurlijk graag met iedereen delen. Daarom exposeren ze van 29 juni t/m 2 juli hun werk op het Zoomvliet College in Roosendaal op Knipplein 11. Iedereen is van harte welkom.

Het onderwerp van de examenexpositie is delen/ruilen. De examenkandidaten hebben opdrachten gemaakt met dit als onderwerp. Hierbij dachten ze aan spullen delen, maar ook aan bijvoorbeeld een werkplek delen. Er zijn grote voordelen, het scheelt geld, het brengt mensen bij elkaar en mensen worden ermee geholpen.
De examenkandidaten Mediavormgever laten ontwerpen zien in één van hun specifieke afstudeerrichtingen: Grafisch Vormgever, Art & Design, Interactief Vormgever en Audiovisueel Vormgever.

Mensen delen van alles
Mensen komen tot de ontdekking dat het hebben van spullen helemaal niet zo makkelijk is als het lijkt. Het kost geld, je hebt onderhoud, het gaat kapot, je gebruikt het niet altijd of je maakt het niet altijd op. Het gaat om het gebruik wat een ding interessant maakt. Daarom zijn er ontzettend veel ‘deel’- en ‘ruil’-initiatieven. Daar speelt deze eindexamenexpositie op in.

Iedereen is welkom
U bent welkom van maandag 29 juni t/m woensdag 1 juli van 09:00 t/m 17:00 en op donderdag 2 juli van 09:00 t/m 13:00. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van de expositie. Iedereen is van harte welkom!

Radio-interview ZuidWestFM
Beluister hier het interview op ZuidWestFM met docente Ilse Kies.