Eindexamenexpositie MV

Woensdag 6 juli 2016 -


Het onderwerp van de examenexpositie is ‘Recycling, een maatschappelijk probleem’. Er zijn opdrachten gemaakt met dit als onderwerp door de examenkandidaten. Hierbij is er gedacht aan gebruik van duurzame middelen of hergebruik.

De studenten laten ontwerpen zien in een van hun specifieke afstudeerrichtingen: Grafische Vormgeving, Art & Design, Interactief Vormgever en Audiovisueel Vormgever. Het atelier waar de studenten normaal gesproken les hebben, wordt omgetoverd in een ware compositie van tafels waar zij hun werk presenteren.

 

Recycling, een maatschappelijk probleem

Recycling, het gebeurt overal om ons heen maar niet lang iedereen staat er bij stil. Door dit als onderwerp te nemen voor de expositie hopen de studenten u hier op een frisse manier naar te laten kijken. Hun creatieve uitingen laten u recycling op een nieuwe manier ervaren.

 

Van harte welkom!

U bent welkom van donderdag 7 juli t/m 12 juli van 10:00 t/m 16:00 en op 13 juli van 10:00 tot 12:00. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van de expositie. Iedereen is van harte welkom!