Zoomvliet Hotelschool valt in prijzen!

Maandag 12 maart 2018 - Op de Horecabeurs in Goes werd er op 6 maart jl. gestreden om de Zilte Bokaal. Zowel de kookkunsten als het gastheerschap van de mbo-studenten op niveau 3 werden aan een kritisch oordeel onderworpen.  

Een 7-tal deelnemende scholen werd beoordeeld door een gerenommeerde jury met o.a. Claudia Brevet. Zij is Gastvrouw van het Jaar 2018 van het 3-sterren restaurant Inter Scaldes. Naast Brevet zat ook Blanche Vinke in de jury. Al 25 jaar runt zij met haar man Edwin het 2-sterren restaurant De Kromme Watergang.

Met maar liefst 4 van de 6 prijzen was Zoomvliet Hotelschool de grote winnaar van het door FoodLab georganiseerde evenement. De volgende prijzen werden gewonnen:

- Hoofdprijs de Zilte Bokaal: overall als beste uit de bus.
- Eerste prijs wijn-spijs combinatie: de wijnen stonden mooi in het verlengde van de gerechten.
- Eerste prijs keuken: unaniem beste gerechten.
- Eerste prijs concept: out of the box, styling was goud.

De volgende studenten en docenten vertegenwoordigden Zoomvliet Hotelschool in Goes.
Studenten: Bediening: Martine  Mesie  Indy Akkermans Keuken: Harvey de Wit, Sander Dijkema
Docenten: Bediening; Bart Leenders. Renate Segers Keuken Rene Colijn Eric Huiser