Portfolio

Debattle Live
Moet een school een student schorsen die ene medestudent beledigt via social media? Mag Schiphol uitbreiden als dat ten koste gaat van het milieu? Diverse thema’s zoals relaties en milieu zullen tijdens deze debatmiddag aan bod komen in Gebouw-T. Voor het 2de jaar op rij organiseert Zinc. Events & Leisure ‘Debattle Live’: dé debatwedstrijd voor alle eerstejaarsstudenten van het Zoomvliet College. Na het grote succes van de vorige editie staat de 2018-editie in thema van ‘’we are all connected’’. Debattle Live biedt eerstejaarsstudenten een geweldige kans om hun mening te vertolken in echte debatten!
 
OPEN 2018
Tijdens de kick-off van het culturele seizoen in Bergen op Zoom coördineert Zinc. Events & Leisure de algehele organisatie en biedt het ondersteuning gedurende het evenement. Op 10 en 11 maart vond dit jaarlijkse evenement plaats te Gebouw-T, CKB en Stichting Facilitair Bedrijf waar diverse culturele verenigingen en stichtingen een podium kregen en zich van hun beste kant konden laten zien. Ook dit jaar was het een groot succes en kreeg het leerbedrijf vele complimenten.
 

Applaus Magazine
De coördinatie van dit jaarlijkse culturele en maatschappelijke magazine ligt volledig in handen van Zinc. Events & Leisure. Daarnaast is de vormgeving gedaan door onze stagiair mediavormgeving. Met een oplage van 5.000 exemplaren is Applaus Magazine op alle leestafels in Bergen op Zoom en omstreken te vinden.

 
Samen in de regio
Het leerbedrijf heeft een vaste samenwerking met netwerkorganisatie Samen in de Regio. Onder meer het mede organiseren van evenementen en het ontwerpen van media-uitingen wordt gedaan door de stagiaires van Zinc. Events & Leisure. Zo zijn er dit jaar diverse uitnodigingen ontworpen en is er meegedacht over de inzet van gastvrouwen gedurende evenementen.